Richelle van Loon

Video- en Filmeditor

Montage-assistent | Vliegende Hollanders

In 2019 heb ik stage gelopen bij Peter Alderliesten, tijdens mijn stage werkten we aan de serie Vliegende Hollanders. Hier heb ik onder andere de bovenstaande teaser voor mogen monteren. De serie is elke zondag om 21:20 te zien bij AVROTROS op NPO 1.

De nieuwe serie speelt zich af tijdens de begindagen van onze commerciële luchtvaart. Vliegtuigbouwer Anthony Fokker (Fedja van Huêt) en oprichter van de KLM Albert Plesman (Daan Schuurmans) waren als luchtvaartpioniers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoewel hun karakters als dag en nacht van elkaar verschilden, slaagden ze er samen in om Nederland tijdens het Interbellum tot een belangrijke speler te maken op het wereldtoneel van de luchtvaart.

De serie is nu te zien op NPO start via deze link.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 Richelle van Loon

Thema door Anders Norén