Richelle van Loon

Video- en Filmeditor

Promotiefilm | De weg naar de Eindshow

In 2017 zijn een aantal leerlingen van de Babette Labeij Music Academy gevolgd door studenten van de Nederlandse Filmacademie in aanloop naar de Eindshow. Dana, Joris, Meau, Sparka Lee, Johanna, Denne en Jairo vertellen ieder hun eigen verhaal over de zangschool en hoe ze de weg naar de Eindshow ervaren. Ligt de druk hoog? Hoe bereid je je goed voor? Hoe ga je om met eventuele spanning? En wat is er nou zou leuk aan zingen? De leerlingen geven je een kijkje in de BLMA keuken!

Regie: Niek Ceylan

Productie: Indy Kisoen, Tessel Jonkers

Camera: Lola Mooij, Jaap Mar Diemel, Daan Strampel

Geluid: Daan Strampel, Tim Marsman, Burak Öztaş

Montage: Richelle van Loon

Te zien: Youtube Channel van Babette Labeij Music Academy

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Richelle van Loon

Thema door Anders Norén