Richelle van Loon

Video- en Filmeditor

FICTIE | demi

Wanneer Demi (23) zich tijdens haar zwangerschap steeds meer door haar bemoeizieke ouders verstikt voelt, besluit ze op haar scooter weg te vluchten.

De film werd in 2021 genomineerd voor de Vers Film Awards. Op 6,7 en 8 augustus zullen de VERS Film Awards plaatsvinden, waar in totaal vijftien genomineerde regisseurs zullen strijden om de juryprijzen voor Beste Film, Beste Cinematografie en Beste Montage.

VERS MAGAZINE: IN GESPREK MET DE GENOMINEERDEN VAN DE VERS AWARDS

Demi won in 2021 de prijs voor Beste Noordelijke Film tijdens de 41ste editie van Internationaal Filmfestival Assen. Werd in augustus 2021 genomineerd voor de VERS Film Awards. En is 24 – 26 september te zien op het Humans Of Film Festival.

De film is nu te zien op NPO start via deze link.

Volg onze film op Facebook en Instagram

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 Richelle van Loon

Thema door Anders Norén