Richelle van Loon

Video- en Filmeditor

DANSE MACABRE | EFTELING

EVERY ORIGINAL SERIES

Danse Macabre

In 2024 opent het griezeligste stukje Efteling, met daarin de huiveringwekkende attractie Danse Macabre. In 10 spannende afleveringen volgen  we de familie Charlatan. De familie Charlatan trekt al generaties lang de wereld rond met hun bijzondere draaiorgel. Na vele omzwervingen zijn ‘Professor doctor’ Virginie Charlatan en haar man Otto neergestreken in een gebied hier niet ver vandaan. Ze verkennen het gebied, en iets lijkt niet helemaal pluis. Wat is toch die duistere kracht?

RegieLisette Vlassak
ScenarioLasse Feijen
ProductieEvery Media
D.O.P.Jesse-Zé Soepnel
MontageRichelle van Loon
Lise Robbe
Lise Robbe en ik hebben gewerkt aan de montage van aflevering 2 en 3 bij Every Media

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Richelle van Loon

Thema door Anders Norén