Richelle van Loon

Video- en Filmeditor

De pestvlogs | fictie

In De Pestvlogs maken we kennis met tien middelbare scholieren die ieder te maken krijgen met pesten. We volgen de ervaring van de gepeste, maar ook van de pester. In hun videodagboeken vertellen ze ieder hun eigen kant van het verhaal.

Word jij gepest of zie je pestgedrag? Ga voor tips en adviezen om pesten tegen te gaan naar www.pestweb.nl Wil je ergens over praten? Dat kan met De Kindertelefoon. Elke dag gratis en anoniem. Bel 0800-0432 of chat op Kindertelefoon.nl.

De Pestvlogs is te zien op Zapp.nl en op het Youtube kanaal van NPO Zapp.

RegieLisette Vlassak
ScenarioLasse Feijen
ProductieEvery Media
OmroepNTR
D.O.P.Jesse-Zé Soepnel
Montage

Richelle van Loon
Lise Robbe

https://www.youtube.com/watch?v=KtiFVu9VMZg

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Richelle van Loon

Thema door Anders Norén