Richelle van Loon

Video- en Filmeditor

FAITHFULLY YOURS | FICTIE

In de laatste fase van de montage heb ik twee weken de montage van de film mogen overnemen van film editor Tim Wijbenga.

Bodil (Bracha van Doesburgh) en Isabel (Elise Schaap) nemen af en toe een vlucht uit hun drukke dagelijks leven door samen een weekend weg te gaan naar de Belgische kust. Tijdens deze weekenden zijn ze elkaars alibi om vreemd te gaan, puur voor de spanning en ontlading. Ze werken alle details zorgvuldig uit zodat hun echtgenoten er nooit achter komen. Wanneer Isabel ineens vermist wordt, lijkt alles te wijzen op een misdrijf. Terwijl de politie een onderzoek start en de echtgenoten naar België komen, raakt Bodil steeds verder verstrikt in het web van leugens dat door haar en Isabel met zorg is opgebouwd.

Cast:
Bracha van Doesburgh
Elise Schaap
Nasrdin Dchar
Gijs Naber
Hannah Hoekstra
Matteo Simoni
Production Year: 2022
Language: Dutch
Genre: Thriller
Director: Andre van Duren
Screenplay: Paul Jan Nelissen, Elisabeth Lodeizen
Production Company: Millstreet Films
Producers: Rachel van Bommel

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Richelle van Loon

Thema door Anders Norén