Richelle van Loon

Video- en Filmeditor

NOOD | TRAILER S2

In het nieuwe seizoen van de BNNVARA-serie ‘NOOD’ krijgen de 112-centralisten weer te maken met telefoongesprekken die verre van alledaags zijn. Gesprekken die je nooit in je leven hoopt te hoeven voeren, maar die voor hen aan de orde van de dag zijn. Altijd beginnend met dezelfde vraag: ‘Wat is de plaats van het noodgeval?’ Vanuit de perspectieven van de meldkamer en de beller worden ter plekke beslissingen genomen die het verschil kunnen maken tussen leven en dood. Ieder gesprek is een gevecht tegen de tijd. Het bekende team van 112-centralisten, bestaande uit Lieke (Melody Klaver), Bilal (Mohammed Elouardani), Joyce (Jenny Mijnhijmer) en Boudewijn (Joris Smit), is dit seizoen uitgebreid met Stef, gespeeld door Kiefer Zwart (bekend van o.a. ‘GTST’ en ‘Thuisfront’). ‘NOOD’ is vanaf 3 januari te streamen op NPO Start.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Richelle van Loon

Thema door Anders Norén